Ajankohtaista

Heniklökunnassamme on tapahtunut päivitystä. 

Minna lähti kohti uusia haasteita - kiitos Minna tästä ajasta jonka meidän kanssa heiluit! Ja valtavasti onnea tulevaan!

Ja tervetuloa Terhi Ahokangas vastaavasti meidän tiimiin. 

 

Olemme tavattavissa

Poiketa saa ohikulkiessaan tai tulla ihan vasitenkin käymään. Mutta muistetaan turvavälit :).

Verkkokauppamme on valitettavasti tällä hetkellä kiinni. Ottakaa rohkeasti yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 08 4886 200.

MISSÄ TAVATAAN? 

  • Puu 2021 -messut 8.-10.9.2021 Jyväskyläsä. Tulehan terhvehtimään osastollemme B-200.  Puu 2021 -messut.
  • Puupäivä 2021 4.11.2021. Olemme paikalla - ilman osastoa. Soita ja sovitaan tapaaminen. 
  • FinnBuild siirtyy vuoden 2022 syksyyn 4.-6.10.2022.  Pitkittyneen koronatilanteen vuoksi suurtapahtuman järjestäminen huhtikuussa ei ole vielä mahdollista. Tule käymään osastollamme 1d19. Lisätietoja tapahtumasta: FinnBuild

Uusia Tuotteita!! 

Olemme Sherpa Connection Systemsin maahantuoja. Sherpa kiinnikkeiden tuotevalikoima kattaa palkkikiinnikkeet, pilarikiinnikkeet, CLT-kiinnikkeet sekä palosuojaus ja äänieristystuotteita. 

Linkki sivuille: SHERPA Connection Systems GmbH

Sivustomme tuotevalikoimaa on laajennettu

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme. Sivuston tuotemäärä on nyt entistä suurempi. Nimikkeitä on lähes 800.

Palveluumme kuuluvat perinteiset varastotoimitukset sekä merkkikohtaisesti kerätyt ja pakatut kiinnikepaketit. Varastoimme ja toimitamme sopimuksesta myös asiakaskohtaisia tuotteita.